Geschiedenis

Wij zijn Lian en Leo en zijn al jaren verliefd op het Boxer ras.

Vanaf het moment dat we zijn gaan samenwonen was er de wens om een hond aan te schaffen. De hond moest wel aan een aantal kenmerken voldoen te weten, hij moest waaks zijn, een kindervriend, speels, trouw, een robuust voorkomen (lekker mee kunnen gaan voetballen) en niet te klein, al deze kenmerken zijn van toepassing op één ras, en dat is natuurlijk: ”de boxer” De eerste boxer die bij ons kwam wonen was “Rocky” een gestroomde reu van het allereerste moment was het liefde op het eerste gezicht, en vanaf dat moment had bij ons beide ook het Boxer-virus toegeslagen.

Helaas hebben wij slechts 8 jaar van ons knulleke mogen genieten, een betere kameraad hebben wij voor ons kinderen niet kunnen wensen. Later kwam er een andere boxer “Casper” ook een gestroomde reu, deze hebben we 10 jaar gehad. Volgens ons de beste, de liefste, de aardigste, de knapste en mooiste boxer die er op deze aarde heeft rondgelopen. Ook hadden we toentertijd een Shih Tzu in ons gezin op genomen een verschoppeling die bij zijn vorige eigenaren weg moest “wegens omstandigheden” (later bleekt dat het baasje jaloers was, hij vond dat het vrouwtje meer aandacht voor de hond had dan voor hem).

Nadat deze honden waren overleden hebben we lang moeten nadenken of dat we nog wel honden zouden nemen het afscheid moeten nemen van zulke goede en lieve kameraden doet ontzettend zeer je verliest immers een lid van het gezin er gaat geen dag voorbij dat je niet even aan ze denkt. Toen uiteindelijk de knoop was doorgehakt om toch weer een boxer te zoeken zijn we bij Joop en Mien Reulen van Boxerkennel v,’t Hertenrode terechtgekomen. Daar zijn we verliefd geworden op “Prince v,’t Hertenrode”. Een prachtige witte reu, gezien zijn formaat hebben we zijn roepnaam snel omgedoopt in “Bink”. Na vijf maanden zijn we teruggegaan en hebben we “Roxette v,’t Hertenrode” mee naar huis genomen een gestroomde teef. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat we met haar graag een nestje willen gaan fokken.

Van verdere ontwikkelingen houden wij u graag via de site op de hoogte.