Een pup neem je niet zomaar!

Zodra ik bij jouw woon hecht ik me aan jouw. En beloof je daarbij mijn eeuwige trouw. En echt het enige wat ik aan jouw vraag. Is me te leren hoe ik me moet gedragen. Daarnaast heerlijk met me spelen. Zodat ik me niet zo snel ga vervelen. Ook ik ga namelijk zelf op zoek. Naar een stoel, tafelpoot of een boek. Ik weet namelijk het verschil niet wat wel en niet mag. Ik hoop dat u dat me leert.
Spelen is dan het enige wat ik wil. Slaan naar me heeft geen enkele zin. Dat gaat er bij mij echt niet in. Dan maakt me bang en kan ik gaan happen. Omdat wij puppen daar helemaal niks van snappen. Mijn mama en verzorger heeft het meeste al gedaan voor jullie. Dus nu is het jullie tijd om me het te leren. Ze laat me nu gaan zodat ik verder kan bij jullie. Het kan heel hard werken zijn voor jullie. Maar het grootste heb ik al geleerd. Maar ik vind leren heel fijn om te doen. Dus ik ben geen nieuwe auto of bankstel die zomaar weer weg doe.
Ik wil tot mijn dood bij jullie blijven besef dat wel. En al die tijd wil ik met jullie een heerlijk leven hebben. Waarbij we liefde en warmte aan elkaar geven.

Jullie a.s. Pup